Trgovačka 5b, Umag, 52470

+385 98 19 12 201

+385 52 751 144

info@kormoran.hr

UMAG: PRAVA MALA OAZA MIRA

Svoj novi dom, pravu malu oazu mira možete potražiti unutar malog turističkog mjesta - Umaga. Umag isprva hipnotizira svojim šarmom i raznolikošću. Na vrlo malom području nudi jedinstven doživljaj Sredozemlja.


Umag je kao turistička destinacija oduvijek bio vrlo atraktivan. Otkrili su ga Rimljani koji su u njemu boravili kroz ljetno razdoblje. Luksuz toga doba može se osjetiti i danas u staroj jezgri grada. Centar grada može se obići tijekom jednog jutra, ali u tom kratkom vremenu pružit će Vam nezaboravno iskustvo onih starih vremena prolazeći kroz male uske ulice i kamene lukove. Uz morsku obalu Umaga prostire se šetnica i plaže uz Jadransko more koje su pogodne za kupanje od lipnja do studenoga, a za one odvažnije još i dulje.


U Umagu i okolici mogu se pronaći mnogi restorani s domaćom i autentičnom hranom, kao i agroturizmi, ceste maslinovog ulja te vinske ceste. 


Umag je oduvijek bio turistička destinacija, ali se posljednjih godina sve više razvija, pruživši svim posjetiteljima nezaboravno iskustvo. Na ovom području možete birati između mnoštva nekretnina, ovisno o Vašim preferencijama - od luksuznih vila i apartmana, do starih istarskih kuća okruženih zelenilom pa sve do nekretnina koje se nalaze uz samu obalu mora. U posljednje vrijeme, ovaj se mali grad želi profilirati kao "Pametni grad-zeleni grad", radeći na novoj infrastrukturi, Wi-Fi hot-spot lokacijama i raznim drugim idejama koje se uklapaju u strategiju održivog razvoja grada.


Umag je nedavno nagrađen prestižnom titulom "Europskog grada sporta". Osim golf terena sa 18 rupa, biciklističkih staza, raznih momčadskih sportova, ronjenja i drugih sportova, ono po čemu je Umag godinama poznat, jest tenis. 


Osim posjeta predivnog Umaga, ne smijete propustiti posjetiti obližnje gradove u kojima se kriju mnoge zanimljivosti – predlažemo najam bicikla kako bi istražili unutrašnjost Istre. Uz pravilan i promišljeni odabir nekretnine uvijek ćete se vraćati u svoj ugodan i topli istarski dom. 


Sada se, naravno, pitate: Kada je najbolje vrijeme za posjet Umagu? Naš je odgovor vrlo jednostavan: Bilo koje! Ovo je grad koji u svakom trenutku pruža jedinstveno iskustvo, a imajući atraktivnu nekretninu na ovom području Vaš će posjet biti vrlo čest. Umag će jednostavno postati vašim drugim domom.




Sviđa vam se članak? Podijelite ga!

Više novosti

ANALIZA TRŽIŠTA NEKRETNINA OD INVESTITORA, IZVOĐAČA PA SVE DO KUPCA

ANALIZA TRŽIŠTA NEKRETNINA OD INVESTITORA, IZVOĐAČA PA SVE DO KUPCA

PRIČA O A I B STANU U DOBA KRIZE

PRIČA O A I B STANU U DOBA KRIZE

KOME PRIPADA BUDUĆNOST ?

KOME PRIPADA BUDUĆNOST ?

KUPOVINA NEKRETNINE U UMAGU ZA STRANCE UZ POMOĆ AGENCIJE ZA NEKRETNINE

KUPOVINA NEKRETNINE U UMAGU ZA STRANCE UZ POMOĆ AGENCIJE ZA NEKRETNINE

KRATKI VODIČ ZA SUBVENCIONIRANJE STAMBENIH KREDITA

KRATKI VODIČ ZA SUBVENCIONIRANJE STAMBENIH KREDITA

KAKO ODABRATI AGENCIJU ZA NEKRETNINE KOJA ODGOVARA VAŠIM POTREBAMA?

KAKO ODABRATI AGENCIJU ZA NEKRETNINE KOJA ODGOVARA VAŠIM POTREBAMA?

Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".