Trgovačka 5b, Umag, 52470

+385 98 19 12 201

+385 52 751 144

info@kormoran.hr

Zašto mi?

Prvo logično pitanje koje si klijent postavlja prije kupovine nekretnine je: ZAŠTO BI ODABRAO AGENCIJU KORMORAN PRI KUPOVINI NEKRETNINE?

Želimo Vam pružiti KVALITETNU USLUGU

Za nas u agenciji Kormoran kvaliteta je važnija od kvantitete. Nama je cilj izgraditi dugoročan odnos s klijentom, koji će nas preporučiti prijateljima, poznanicima i ostalima koji su u potrazi za savršenom nekretninom. Osobna preporuka klijenta je najveća potvrda kvalitete usluge i najbolja promocija koju naša agencija može dobiti. U to se možete uvjeriti pregledom recenzija na Google-u i na našim društvenim mrežama.

Želimo Vam UŠTEDITI VRIJEME

Svi živimo užurbanim načinom života i želja nam je u što kraćem vremenu obaviti puno aktivnosti i zbog toga nemamo vremena za taženje informacija putem različitih platformi. Zato mi nastojimo klijentu uštedjeti vrijeme, kako bi sa što manje dolazaka omogućili pregled što više nekretnina. Jer vrijeme je novac stoga želimo da radije provedete vrijeme sa svojom obitelji. Također Vam pomažemo u prijepisu (struje, vode, komunalne naknade, paušalnog poreza, komunalnih usluga i slivnih voda). Putem naše web stranice sve informacije možete pronaći na jednom mjestu.

Želimo Vam smanjiti STRES

Svaka kupoprodaja za klijenta koji kupuje stan/kuću donosi određenu dozu stresa jer plaća veliki iznos novca prodavatelju što izaziva nedoumice oko pravog izbora ili strah od pravnih procedura. Uz sam stres javlja se uvjetno rečeno velika količina pitanja, a naročito ako dolazite iz različitih zemalja kao što su na primjer Slovenija, Austrija, Italija i slično. Razina stresa se povećava velikom količinom neodgovorenih pitanja, a samim time se povećava i vjerojatnost pogreške zato agencija Kormoran kroz svoje iskustvo i stručnost želi maksimalno umanjiti stres klijentu, a povećati maksimalan užitak i zadovoljstvo kupoprodajom nekretnine.

Želimo Vam pružiti SIGURNOST

Naš tim visokoobrazovanih stručnjaka diplomiranih pravnika i ekonomista, sada već u drugoj generaciji obiteljske tradicije uz potporu samostalnog odvjetničkog ureda u partnerstvu Vam pruža pravnu sigurnost.

Prije kupnje nekretnine važno je provjeriti pravno stanje nekretnine tj. zemljišno knjižno stanje. U tom kontekstu mora se provjeriti da nekretnina nema nikakvih tereta kao što može biti hipoteka, zabilježba ili predbilježba tako da se spriječe eventualne neugodnosti pri potpisivanju Ugovora. Upravo zbog toga agencija Kormoran provjerava svu dokumentaciju prije samog sklapanja kupoprodajnog Ugovora.

Želimo Vam pružiti VRIJEDNOST ZA VAŠ NOVAC (value for money)

Želimo Vam objasniti vrijednost stana/kuće jer nekretnina nije samo stambeno pitanje već dugoročna investicija pomoću koje možete imati povrata na ulaganja. Česta pogreška kod ulaganja u nekretnine je da je svaka kupovina nekretnine isplativa. Na dobrim nekretninama se može zaraditi, a na lošim se može izgubiti zato smo mi tu da bi Vam pomogli u razlikovanju dobre od loše nekretnine.

Želimo Vam osigurati KOMUNIKACIJU na više svjetskih jezika

Poznavanje stranih jezika na sve konkurentnijem tržištu rada više je nego važno. U našoj agenciji svi se posrednici služe hrvatskim, engleskim, njemačkim, talijanskim i slovenskim jezikom kako bi Vam pružili povjerenje i sigurnost pri objašnjavanju stručne terminologije vezane uz nekretnine. Po potrebi angažiramo sudskog tumača koji nam pomaže u stručnom prijevodu kupoprodajnih Ugovora.

Želimo Vam pružiti FLEKSIBILNOST

Prednost agencije Kormoran u odnosu na konkurenciju:

Kormoran

 • obiteljska tvrtka
 • tradicija
 • moć samostalnog odlučivanja
 • brze odluke
 • individualan pristup kupcu
 • fleksibilna hijerarhija
 • dostupni izvan radnog vremena

Vodeće agencije

 • velika organizacija
 • novi na tržištu u Istri
 • sporost u odlučivanju
 • nesamostalno odlučivanje
 • poštivanje protokola
 • bitnija je kvantiteta od kvalitete
 • stroga hijerarhija
 • nedostupni izvan radnog vremena

Želimo Vas pratiti u KUPOPRODAJNOM PROCESU

Kupoprodajni proces sastoji se od više faza:

 1. Traženje nekretnine
 2. Spajanje kupca i prodavatelja
 3. Pregovaranje
 4. Potpisivanje Predugovora
 5. Potpisivanje Ugovora
 6. Uknjižba
 7. Primopredaja
 8. Prijepis režija
 9. Zaključivanje kupoprodaje na obostrano zadovoljstvo
Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".